Tépőtömb gyártás

tépőtömb gyártás

Tépőtömb a legjobb minőségben, ahogyan az a profiktól elvárható

Szolnok városában, közel 30 éve fogalmazódott meg egy ötlet, a Nagy-Papír Bt. Létrehozása. Cégünk mind a mai napig családi vállalkozásként működik. Fő tevékenységünk a pénztárgépszalag gyártás mellett, a ránk jellemző profizmussal, több évtizedre visszatekintő múlttal a tépőtömb gyártás, írólap és rajzlap gyártás, valamint a papírtasak gyártás. A cégünk tulajdonosai, ahogyan munkatársai is, minden folyamatban – így a tépőtömb gyártás folyamatában is – kellő szaktudással, folyamatos beruházásokkal, nagy hangsúlyt fektetnek termékeink minőségére.

Munkánkban nem ismerjük a lehetetlen fogalmát!

Tépőtömb gyártás, ahogyan mi gondoljuk

Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk, így a különféle gyártási folyamatok elvégzése során képesek vagyunk a beérkező megrendelésekhez tartozó maximális igények kielégítésére. Legyen az logózás, csomagolás, számunkra az egyedi igények megvalósítása a legfontosabb szempont. Ezzel is folyamatosan biztosítjuk, a szakma és a vásárlóink iránti elkötelezettségünket. Vásárlóink igényének megfelelően az alap méretek és konstrukciók mellett bármilyen méretű tömb elkészítése megvalósítható. Szakmailag maximálisan felkészülve kezeljük a legextrább igényekkel szembeni kihívásokat is. A gyártás folyamatában vékony, vastag, újrahasznosított alapanyagként szolgáló papírral egyaránt dolgozunk.

A tépőtömb gyártás során alkalmazott színvilág, minőség, szállítás.

Fehér, törtfehér, élénk színek, pasztellszínek. Minden a vásárlói igényekhez igazítva, velük történő egyeztetést alapján. Lehetőség van a tépőtömböt ragasztott, vagy nem ragasztott változatban is igényelni, továbbá a tépőtömb kérhető fóliázva, vagy fólia nélkül is. Cégünk külön figyelmet szentel arra is, hogy lekerekített, vagy nem lekerekített sarkokat szeretnének. Szolgáltatásaink igénybevétele esetén teljeskörű garanciát vállalunk a megrendeléstől a kiszállításig, illetve az átvételig. A tépőtömb gyártás és kiszállítás közötti időintervallum, mint bármely más általunk gyártott termék, illetve szolgáltatás megrendelése esetén, 12-72 óra. Minimum 100 darab, különböző színű és méretű tépőtömb megrendelése esetén, a következő megrendeléskor a megrendelő a cég által biztosított, egyedi, extra kedvezményekben részesülhet. Ez lehet árengedmény, a szállítási költség részleges, vagy teljes átvállalása, a cég általi, névre, vagy különleges alkalomra készíttetett tépőtömb.

A Nagy-Papír Bt. Által nyújtott tépőtömb gyártás szolgáltatás első sorban viszonteladók (papírbolt, papír nagyker) részére elérhető, de nyitottak vagyunk egyéb cégek, üzleti vállalkozások, egyéni vállalkozók igényeinek kiszolgálására is. A tépőtömb ugyanis az az eszköz, ami kis helyen is elfér, gyors és praktikus, könnyen, bárhol, bármikor elővehető, ezért üzleti praktikák, határidős események lejegyzetelése szempontjából bárkinek szüksége lehet rá.

Hasznos lehet mindenkinek egy toll társaságában táskában tartani. Ez ugyanis nem képes lemerülni, nem képesek róla elveszni adataink, ráadásul, amennyiben a tépőtömb gyártás igénylésekor figyelünk a védő fóliára is, még az eső sem jelent akadályt a jegyzetelésben. Nagy méretű tépőtömb akár határidő naplóként, füzetként is funkcionálhat, kiváló és hasznos eszköz egy-egy nap eseményeinek, teendőinek lejegyzetelésére.

Keressék a Nagy-Papír Bt.-t, vagy bármely viszonteladóját, amennyiben a legjobbat akarják beszerezni, illetve használni!