Pénztárgépszalag gyártás

pénztárgépszalag gyártás

Mottónk: Eleve lehetetlen, hogy bármi lehetetlen.

Vagyis az értékteremtésre, szakmaiságra, profizmusra számíthat nálunk a pénztárgépszalag gyártás tevékenység területén!

Cégünk, szolnoki székhellyel rendelkező Nagy-Papír Bt., jelenleg családi vállalkozás keretei között működik. Egyik fő tevékenységünk a közel 30 éves múltra, tapasztalatra visszatekintő pénztárgépszalag gyártás, de az elmúlt évtizedek alatt nagy rutinra tettünk szert tépőtömb, írólap és rajzlap, valamint a papírtasak gyártás területén is.

A pénztárgépszalag gyártás, valamint egyéb tevékenységeink tekintetében a szakmaiság, a profizmus, a megrendelők igényeinek maximális kielégítése jellemzi cégünket. Náluk tehát eleve lehetetlen, hogy bármi lehetetlen!

Mitől lesz profi valaki a pénztárgépszalag gyártás területén?

Szakmai elhivatottságunk egyik mutatója, hogy folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat. A fejlesztések, beruházások tekintetében az igazi áttörést a 2018-as esztendő hozta meg számunkra. Ekkorra már profilunk szerves részét képezte az íves papírtermékek vágása, de kezdetét vette az írólap, rajzlap, egyedi tömbök, színes papír válogatások gyártása is. A 2018-as esztendő legnagyobb beruházása egy nagy teljesítményű pénztárgépszalag gyártó gép beszerzése volt, amivel 200%-kal növeltük gyártó kapacitásunkat. Az elvégzett beruházások a minőségi szolgáltatás folyamatos javítását, a megbízhatóságot segítik elő.

Az előbbiekben leírtak alapján mondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent. Termékeink jellemzője az egyedülállóan magas minőség. Nagy raktárkészletünknek köszönhetően az egyedi csomagolás, egyedi logózás tekintetében is bármilyen elvárást képesek vagyunk kielégíteni, bármilyen elvárásnak meg tudunk felelni. A cégünk által gyártott termékek, így a pénztárgépszalagok is megfelelnek a NAV előírásainak, vagyis azok hátoldalán a NAV által elvárt kötelező szöveg feltüntetésre kerül.

A pénztárgépszalag alapanyagainak beszerzése, minőség, szállítás.

Alapanyagainak beszerzése a jelenleg legnagyobb európait thermo papírgyártól történik, ahol a tekercsekre egyedi hátoldali nyomatok elkészítését is vállalják. A tekercsek fóliázása, felcímkézése sem lehet kérdés, hiszen a minőség és a vásárlók igényeinek való megfelelés az elsődleges szempont számunkra. Igaz ez a kiszállításra is, melyet 12-72 óra között, az igényeknek megfelelően minden esetben, az ország egész területén végzünk. Pénztárgépszalagjaink 48 g. / m2. ,BPA mentes, 8 év láthatóságú alapanyagból készülnek. A szalagokat folyóméterben gyártják, nem átmérőre.

Gyártási paraméterek:

  • Minimum szélesség: 11 mm.
  • Maximum átmérő: 300 mm.
  • Igény esetén a mérettartományon belül bármekkora szalag legyártása lehetséges.

Várjuk mindazokat, akik minőségi termékkel kívánnak dolgozni, akinek fontos a vásárlói kör minőségi kiszolgálása, a kölcsönös bizalomra alapuló együttműködés, a szállítási, valamint a termék és ár garancia. Garantáljuk Önöknek, hogy az előzőekben leírt szempontok figyelembevételével gyümölcsöző együttműködésre és hosszútávú, stabil kapcsolatra számíthatnak. Amennyiben magára ismert, vagy kérdése van, a Nagy-Papír Bt. Munkatársai készséggel állnak rendelkezésére a weboldalunkon található elérhetőségek bármelyikén.

Forduljon hozzánk bizalommal! Velünk hosszú távra tervezhet!