Írólap és rajzlap gyártás

írólap és rajzlap gyártás

Írólap és rajzlap gyártás a digitalizáció és az informatika fénykorában

Az írólap és rajzlap fogalma szinte mindenkiben a gyermekkort idézi vissza. Amikor még sem írni, sem olvasni nem tud valaki, ezeket az eszközöket akkor is használja, hiszen a vízfestéket, ceruzát, körzőt, vonalzót már ismeri. Ma – a digitális technika terjedésének fénykorában, az informatika és az általa biztosított digitalizáció térhódítása ellenére – is úgy gondoljuk, hogy az írólap és rajzlap gyártás, készségeink fejlődésének alapjaként, mozgatórugójaként, fontos, nélkülözhetetlen tevékenységet jelent az emberiség számára.

A pénztárgépszalag gyártás, tépőtömb gyártás, papírtasak gyártás mellett az írólap és a rajzlap gyártás tekintetében is kellő profizmussal, szakmai hozzáértéssel biztosítjuk az elvárt minőséget, a folyamatos fejlesztés, beruházás jegyében. Családi vállalkozásunk, a Nagy-Papír Bt. közel 30 éve, azaz három évtizede működik Szolnokon.

Írólap és rajzlap tekintetében – ahogy valamennyi termékünk esetén – is legfontosabb szempontjaink a kifogástalan minőség, a megrendelők, viszonteladók igényeinek maximális kielégítése.

Mint ahogyan bármilyen termékünk gyártásakor, cégünk tulajdonosai, munkatársai írólap és rajzlap gyártás esetében sem ismerik a lehetetlent.

Író és rajzlapjaink félfamentesek, vagy famentesek. Már csupán ennek a ténynek a megléte alátámasztja a folyamatos fejlesztésre, beruházásra törekvést, és ennek köszönhetően a kifogásolhatatlan, első osztályú minőséget.

Az írólap és rajzlap típusai, kiszerelése

 

Félfamentes

  • Félfamentes író és rajzlapjaink A/5 (148,5mm. x 210mm.) méretben, törtfehér színben kerülnek viszonteladóink polcaira.
  • A félfamentes írólap és rajzlap gyártás alapanyaga esetükben kizárólag 50 g. / m2. papír
  • Csomagolása 20 my. LDPE fólia
  • Kiszerelés esetén általánosságban véve 30, 40, 50 extra minőségű lap kerül egy-egy csomagba de ettől eltérő igények is kielégítésre kerülnek, ez is alátámasztja azt a minden esetben megfigyelhető elvet, melynek lényege: a vásárlók szempontjainak kielégítése mindennél fontosabb.

Famentes

  • Ez a konstrukció A/5 (148,5mm. x 210mm.) méretben, fehér színben, 80 g. / m2. papír alapanyagból kerül előállításra.
  • A kiszerelés itt is 30 lap, 40 lap, 50 lap, de természetesen az ettől eltérő egyedi igények ezen konstrukció megrendelése esetében is maximálisan kielégítésre kerülnek.

Az írólap és rajzlap gyártás egyedi kivitelezése mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ízléses kiszerelésre, csomagolásra is. A Nagy-Papír Bt által nyújtott minőséget ajánljuk minden író és rajzlap szolgáltatás tevékenységével foglalkozó kereskedőnek, akinek fontos a minőség, a megbízhatóság, a megfelelő és stabil alapokra és kölcsönös bizalomra helyezett együttműködés. Ezen túlmenően fordulhatnak hozzánk bizalommal azon magán, jogi és közületi személyek, oktatási intézmények is, akiknek az informatika térhódítása ellenére fontos a rájuk bízott gyermekek manuális készségeinek elsajátítása, fejlesztése. Ezt ugyanis nem lehet túl korán elkezdeni, és soha nem kell abbahagyni, hiszen az egyedi rajzban, szép kézírásban művészi kisugárzás, érték rejlik!